raambekleding

 

Zelf uw gordijn combineren ?

gordijnen combineren

Metalen roeden in messing -brons-koper enz.

Gordijnen voeren en vouwgordijnen voeren

gordijnen en vouwgordijnen

Op de 1e etage is de gordijnenafdeling.

Er is keus uit verschillende stoffen, kleuren en materialen.

Deze stoffen kunnen gebruikt worden als gordijn, vouwgordijn en decoratiegordijn.

 

Gordijnen voeren

Een prachtige meerwaarde

Gordijnen voeren geeft een geluidwerend en isolerend effect.

Een goede reden om gordijnen te voeren.

 

Roedecollectie

Een prachtige roede collectie in metaal en hout. Voor de juiste sfeer en kleurcombinatie.De roeden worden door ons geplaatst.

De gordijnen worden geconfectioneerd geleverd.

Wij zullen u graag adviseren.

Honderden dessins worden exclusief door A House of Happiness www.vriesco.com ontwikkeld en net als de talloze stofkwaliteiten op elkaar afgestemd. Ruim een jaar van tevoren is het designteam al bezig. Collages maken, sfeerbeelden schetsen, interieurboeken lezen, trendwatchers raadplegen en veel reizen, dat is hun dagelijks werk. Ook is er intensief contact met vaste wevers en drukkers. Zo groeit de collectie, meter voor meter, baan voor baan. Twee keer per jaar komen er nieuwe stoffen en transparanten bij.

 

 

Gordijnen zijn comfortabele en warme materialen. U kunt eindeloos combineren. zowel met moderne stoffen als de robuste en stoere materialen.Het wordt orgineel en smaakvol door de combinatie van transparante stoffen en de byzondere overgordijn stoffen.

Kies uit stijlvolle plooien of robuste ringen

Inbetween gordijnen

Furnituren

wij leveren met de gordijnen tegelijk het rail systeem. Standaard of electrisch. Ook de electrische railsystemen worden door ons geplaatst en ingesteld. U kunt met de afstand bediening uw gordijnen openen en sluiten.

Inbetween gordijnen zorgen voor een vriendelijke sfeer in uw woning. U kunt uw privesfeer zowel overdag als in de avond zelf bepalen De Gordijnen worden door ons geconfectioneerd afgeleverd.

Zowel effen als streep dessins, ausbrenner stoffen.

 

 

  • U rail alluminium

 

  • KS rail aluminium wit en diverse kleuren

 

  • G- rail

 

  • Electrische rail met afstandbediening

 

  • Gordijnroede rail

 

  • Gordijn roeden in vele variaties

 

Rolgordijnen - Jalouzieeën - Vouwgordijnen - Plisé - Multishade - Duorollers - houten jalouzieén - stoffen lamellen - kunstof lamellen- Jalouzieén in diverse breedtes 16 mm - 25 mm 35 mm - 50 mm - 65 mm

Al onze raamdecoratie's zijn maatwerk produkten.

De maatwerk produkten worden door ons gemeten en geplaatst

Wij staan garant voor perfecte plaatsing en deskundig advies

 

De meest uitgebreide collectie hoogwaardige raambekleding met oplossingen voor ieder raam. Stijlvolle functionaliteit, klassieke en moderne dessins, prachtige kleuren en unieke decoratieve opties voor elk interieur. U kunt kiezen voor optimale verduistering of juist transparantie en prachtig gefilterd daglicht met al onze soorten raambekleding.

 

Onze raamdecoratie wordt altijd volledig op uw wensen afgestemd en geheel op maat gemaakt. Daarnaast bieden we garantie zodat u zorgeloos van uw rolgordijnen kunt genieten.

 

 

 

 

 

 

 

voor extra informatie: www.multisolraambekleding.nl

 

Horren

 

Door het veranderende klimaat krijgen we steeds meer overlast van insecten. Met behulp van onze horren behoort dat tot het verleden. 's Avonds gewoon lekker de ramen open laten staan, zonder dat er insecten naar binnen vliegen!

 

Cassette-hor:

In de fraaie cassette bevindt zich een buis met veermechanisme waarop het gaas zich afrolt. Vergelijkbaar met de cassetterolgordijnen bijvoorbeeld van Velux. De geleiders worden op het kozijn of op de muur gemonteerd en hierop wordt de cassette geplaatst. Het gaas is verzwaard met een aluminium onderlat die op en neer bewogen kan worden. De onderlat is voorzien van een afdichtingsborstel. De metalen onderdelen zoals de geleiders, onderlat en cassette zijn gemaakt uit hoogwaardig aluminium. In grote lijnen kan dit product worden vergeleken met een cassetterolgordijn. Echter in plaats van een verduisterend doek wordt er bij de horren gewerkt met gaas waar de insecten niet doorheen kunnen komen.

 

Inzethor

De inzet hor is de oplossing voor kunstof ramen. Deze horren kunnen zomer en winter in uw raam blijven zitten.

 

Plise hordeur

Een fraaie en degelijke hordeur die in vrijwel elk deurkozijn geplaatst kan worden

 

Offerte aanvragen

Ballast  

Mode - Wonen - Slapen

gratis ruime parkeer mogelijkheden voor de winkel

HOME contact openingstijden route offerte opvragen gordijn webwinkel